جمعه ۰۹ آذر ۰۳

طرز تهيه “پاي سيب خانگي راحت”

۲۶ بازديد

مواد لازم پاي سيب خانگي

  • سيب :  2 عدد
  • تخم مرغ :  3 عدد
  • بيكينگ پودر :   1 قاشق مرباخوري سرپر
  •  وانيل :   نصف قاشق چاي خوري
  • شكر:1 ليوان سرخالي
  • شير :1/3 پيمانه
  • آرد شيريني پزي :يك و نيم پيمانه
  • كره :  صد گرم

پاي سيب خانگي راحت

مرحله به مرحله طرز تهيه پاي سيب خانگي

 ابتدا بايد سيب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالي قاچ كنيد .سپس به همراه يك قاشق شكر ، مقداري دارچين و ته استكان آب با حرارت ملايم بپزيد.

 در مرحله بعد زرده را از سفيده تخم مرغ جدا كنيد و سفيده را با هم زن برقي انقدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند.

در ظرف ديگري هم زرده تخم مرغ را با وانيل و شكر هم ميزنيم تا كرم رنگ شوند .بعد كره و شير را هم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم .آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط ميكنيم و 2 بار

از الك رد ميكنيم و كم كم به مواد زرده مخلوط ميكنيم . در انتها هم سفيده را با زرده مخلوط ميكنيم و براي اينكه پفش نخوابد با ليسك به  صورت دوراني آن را هم بزنيد .

سيب هاي سرد شده را از شهد بيرون مياوريم .

كف قالب مورد نظر را با كاغذ روغني مي پوشانيم و سيب هاي پخته شده را روي آن ميچينيم مواد كيك را روي سيب ها ميريزيم .و قالب را در فري كه از قبل با دماي 175 درجه

سانتي گراد گرم شده به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت كه البته به دماي حرارت فر بستگي دارد قرار ميدهيم . هيچ گاه تا قبل از نيم ساعت پخت كيك در فر را باز نكنيد چون باعث

خوابيدن پف آن ميشود. كيك آماده شده را پس از كمي سرد شدن از قالب بيرون بياوريد و با پودر قند و دارچين تزيين كنيد.

پاي سيب

فوت و فن لازم براي بهتر شدن پاي سيب

  1. براي خوش عطر شدن شيريني مي توانيد هنگامي كه پودر شكر را آماده مي كنيد، يك عدد دانه ي هل را با آن آسياب كنيد. بعد از چيدن سيب ها به روي خمير مي توانيد به روي آن يك قاشق چاي خوري دارچين و همچنين مقداري پودر گردو بپاشيد.
  2. بعد از آماده شدن شيريني مي توانيد دو قاشق پودر شكر را به روي شيريني الك كنيد تا مزه ي شيريني را بيشتر احساس كنيد. براي اطمينان از پخت شيريني مي توان چنگالي را در ان فرو برد اگر روي چنگال خمير بود به اين معني است كه بايد زمان بيشتري را براي پخت آن بگذاريد.
  3. براي درست كردن يك پاي ترد و خوشمزه، كره در تمام مراحل بايد سرد سرد باشد. در صورتيكه كره، موقع گرفتن خمير و اضافه كردن به آرد سرد نباشه، شل مي شود و چربي پس مي دهد. حين گذاشتن پاي درفر هم كره موجود در خمير بايد خنك شده باشد، وگرنه شير محلول در كره زودتر از زمان پخت، بخار ميشود و به خمير رطوبت پس مي دهد و خمير ترد نمي شود.
  4. با اضافه كردن كره سرد به آرد، خمير بدست اومده خال خال هايي از كره دارد، توي خمير پاي اين حالت كاملا طبيعيه. خمير پاي ظاهر يكدستي ندارد و نبايد با خمير نون مقايسه شود. ورز دادن و ماساژ دادن خمير پاي، باعث سفت شدن و لاستيكي شدن خمير مي شود. پس خمير رو فقط در حد مخلوط شدن ورز مي دهيد.
  5. يك ساعت استراحت خمير در يخچال كاملا ضروريه و نبايد اين زمان كم شود. پاي جزو شيريني هايي نيست كه بشود سريع پخت، خمير بايد حتما استراحت كند تا رطوبت كره داخلش به صورت درست پخش شود و گلوتن خمير استراحت كند.
  6. سعي كنيد مدت زمان باز كردن خمير طولاني نشود ! حواستانبه دماي آشپزخانه باشد.اگر محيط آشپزخانه تان گرم است و خمير حين باز كردن شل شد، اون رو مدتي در يخچال بذاريد و بعد دوباره ادامه بديد.
  7. براي پخت پاي مواد رو جايگزين نكنيد يعني اگر به هر دليلي نمي تونيد از شكر سفيد استفاده كنيد مجاز نيستيد شكر قهوه اي جاش بريزيد، شكر قهوه اي كاملا بافت متفاوتي داره و در نهايت نتيجه ي شما از اين جايگزيني متفاوت و گاها غير قابل خوردن مي شود، اگر مواد تشكيل دهنده ي رسپي مناسب شرايط و سلامت شما نيست يك رسپي ديگه رو انتخاب كنيد.
  8. اگه آرد ذرت در دسترس داريد 2 يا 3 قاشق از آرد اصلي را كم كنيد و بجاش آرد ذرت بريزيد تا پاي پوك تر و خوشمزه تر شود. اگه نداشتين كلا از آرد كيك استفاده كنيد.
  9. پاي را ميتونيد توي يك قالب بزرگي كه بهتره وسطش سوراخ نباشه يا كاسه ماست خوري يا نيم ليوان فرانسوي درست كنيد و داخل سيني فر بچينيد، فقط حتما كاغذ روغني داخلش بندازيد.
  10. به جاي استفاده از كره كامل ميتوانيد از نصف كره و نصف روغن جامد استفاده كنيد.

نكات تكميلي در مورد پاي سيب خانگي راحت

پاي سيب خانگي راحت جزو كيك و شيريني - انواع كيك ميباشد 
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 20دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .
پاي سيب خانگي راحت را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد . 
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد .

منبع: نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.