جمعه ۰۹ آذر ۰۳

طرز تهيه كامل “سالاد الويه” با طعمي بي نظير و دلچسپ

۴۵ بازديد

مواد لازم براي درست كردن سالاد الويه


سيب زميني :800 گرم
تخم مرغ آب پز : 4 عدد
خيار شور : 300 گرم
نخود سبز :نصف قوطي كنسرو
آب ليمو : 4 الي 5 قاشق
سينه مرغ :1 عدد
روغن زيتون :2 الي 3 قاشق
سس مايونز :يك شيشه كوچك
نمك و فلفل :به ميزان لازم
هويج ، گوجه فرنگي و جعفري براي تزيين
طرز تهيه سالاد الويه جا افتاده و خوشمزه
سينه مرغ را با به همراه ادويه ، پياز ، سير و كمي آب مي پزيم . سيب زميني ها را هم در يك ظرف ديگر به همراه كمي نمك و آب مي پزيم.

تزيين-سالاد-الويه

 

منبع : كوكي

مواد لازم براي درست كردن سالاد الويه


سيب زميني :800 گرم
تخم مرغ آب پز : 4 عدد
خيار شور : 300 گرم
نخود سبز :نصف قوطي كنسرو
آب ليمو : 4 الي 5 قاشق
سينه مرغ :1 عدد
روغن زيتون :2 الي 3 قاشق
سس مايونز :يك شيشه كوچك
نمك و فلفل :به ميزان لازم
هويج ، گوجه فرنگي و جعفري براي تزيين
طرز تهيه سالاد الويه جا افتاده و خوشمزه
سينه مرغ را با به همراه ادويه ، پياز ، سير و كمي آب مي پزيم . سيب زميني ها را هم در يك ظرف ديگر به همراه كمي نمك و آب مي پزيم.

طرز تهيه سالاد الويه

چگونه سالاد الويه درست كنيم ؟
مرحله پخت سيب زميني و تخم در تهيه ي سالاد الويه
بخاطر اينكه پوست سيب زميني ها در حال پخت ترك نخورد به آن كمي نمك ميزنيم .بعد از اينكه مرغ , سيب زميني و تخم مرغ ها پختند ميتوانيد آنها را به صورت نگيني يا با رنده خرد كنيد.

البته بهتر است جداگانه هر كدام را در ظرفي خرد كنيد.سعي كنيد سيب زميني ها را تا گرم هستند رنده كنيد.و وقتي سرد شدند سس سالاد را كه شامل(مايونز ، روغن زيتون ، آب ليمو ، نمك و فلفل ) است با سيب زميني ها مخلوط كنيد تا خوشمزه تر شود.

سالاد الويه مجلسي

راز و رمز هاي درست كردن سالاد الويه خوشمزه

خرد كردن خيارشور ها براي سالا الويه
خيار شورها را هم خرد ميكنيم و به همراه مرغ خرد شده ، تخم مرغ و نخود فرنگي به سيب زميني ها اضافه ميكنيم و همه را با هم مخلوط ميكنيم.

ميزان نمك در سالاد الويه
سالاد اولويه ما آمادست فقط بايد دقت كنيد كه نمك موجود در آن زياد نشود چون در پخت هر كدام از اين مواد از نمك استفاده شد. براي تزيين سالاد هم ميتوانيد مقداري از سس را روي سالاد بكشيد تا سطح آن صاف و صيغلي شود و بعد با گوجه فرنگي يا انواع سبزيجات و هويج آن را تزيين كنيد.

تزيين سالاد الويه

چگونه سالاد الويه را تزئين كنيم ؟

نكاتي براي خوشمزه شدن سالاد الويه :
براي اينكه بوي خامي نخود سبز گرفته شود بهتر است آن را قبل از استفاده در سالاد تفت دهيد.
مقدار آبليموي مصرف شده در سالاد بايد خيلي كم باشد و بهتر است آبليمو را به همراه نمك و فلفل سياه ابتدا به سس اضافه كنيد و بعد داخل سالاد بريزيد تا همه جاي سالاد به صورت يكدست مزه دار شود. ولي نبايد همين مقدار كم آبليمو را در سالاد حذف كنيد چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطرتر شدن سالاد ميشود.
وقتي سيب زميني را رنده كرديد حدود يك نيم ليوان آب مرغ را به آن اضافه كنيد و بگذاريد 8 ساعت داخل يخچال بماند تا آب مرغي كاملا جذب سيب زميني ها شود. با اين كار هم سالا خيلي خوشمزه تر ميشود و هم اينكه سس كمتري براي سالاد نياز است.
مقدار سس مايونز را نصف كنيد و با ماست مخلوط كنيد تا هم خوشمزه تر شود و هم رژيمي تر.
سالاد را در ظرفي در بسته بريزيد و يا روي آن را با سلفون بپوشانيد.
براي اينكه مواد راحت تر تركيب شوند بهتر است سس سالاد را كم كم در مواد بريزيد.
هويج را با مقداري عسل و شكر بخار پز كنيد تا خوشمزه تر شود.
آبليمو تازه و طبيعي طعم سالاد را بي نظير تر ميكند.
بجاي سس ميتوانيد از روغن زيتون بيشتري استفاده كنيد
براي اينكه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاري بيشتري داشته باشد . در مصرف هر وعده به آن سس اضافه كنيد.
استفاده ز كالباس ، ذرت و يا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض ميكند و غذا طعم واقعي خودش را از دست ميدهد.
خيارشور ها را قبل ازاضافه كردن در سالاد ابتدا بشويد و بعد نگيني خردكنيد و در سبدي بريزيد تا هم آب آن كاملا گرفته شود و هم باعث نشود سالاد آب نيندازد و طعم سالاد را بد كند.

 

منبع : http://cooky.sitearia.ir/post-299329.html

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.