مواد لازم براي مربا انجير
آب :2 ليوان
شكر :750 گرم
انجير :1 كيلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش: 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي مربا انجير
آب :2 ليوان
شكر :750 گرم
انجير :1 كيلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش: 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه مرباي انجير
براي درست كردن مرباي انجير بهتر است از انجيرهاي يك دست استفاده كنيد تا مربا زيبا تر شود. براي شروع ابتدا دنباله انجيرها را بگيريد و آن ها را تميز بشوييد. سپس در آبكش بريزيد تا خشك شوند.
داخل قابلمه اي 2 ليوان آب بريزيد به همراه شكر بريزيد و روي حرارت قرار دهد تا شكر حل شود و آب به جوش بيايد.
بعد انجيرها را به شربت اضافه كنيد و اجازه دهيد تا نيم ساعتي بپزند و نرم شوند.
در 5 دقيقه آخر گلاب و آبليمو را به شربت اضافه كنيد و بعد مربا را از روي حرارت بر داريد. صبر كنيد تا مربا با دماي محيط كاملا خنك شود. سپس آنها را داخل شيشه هاي مورد نظر بريزيد
و در يخچال نگهداري كنيد.